Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere bedrijven en personen? Lees de referenties om een nog beter beeld te vormen van Expat Finesse.

REFERENTIES

Internationaal werkende bedrijven worden vaak geconfronteerd met complexe vragen op het gebied van personeelsmobiliteit en loonbelasting. Op dat gebied heb ik veel steun gehad van Eugenie met haar positieve, prettige persoonlijkheid waardoor het steeds een plezier was om met haar samen te werken. In strategische discussies over global mobility en loonbelastingvraagstukken ligt haar kracht zowel in haar oplossingsgericht luisteren naar de klant als in haar uitgebreide fiscale vakkennis.

Zij geeft praktisch inhoudelijk fiscaal advies en kan er voor zorgen dat uw bedrijf compliant is voor wat betreft de internationale regelgeving en procedures. Bedrijven die worstelen met een global mobility of loonbelastingvraagstuk adviseer ik zonder meer om Eugenie in te schakelen.

 

Frans Bruinzeel | Managing Member MOWST Value creating People, en ex-CHRO Celtel International

 

 

Eugenie van Dijk is een hard werkende collega die zeer betrokken is bij de cliënten die zij bediend heeft in de jaren dat zij als Director voor Deloitte heeft gewerkt. Zij komt haar afspraken na en is altijd een loyale collega geweest. Wij kunnen Eugenie aanbevelen bij toekomstige opdrachtgevers.

 

Jeroen Gombert | Partner Deloitte